HORARNA ASTROLOGIJA

Število strani: 456
Format knjige: A4
Cena: 39,9 € (38,00 + 5% DDV) poslano s priporočeno pošto – pakiranjein poštnina sta vključena v ceno
Vsebina: Horarna astrologija je starodavna veščina divinacije, s katero iščemo odgovore na konkretna vprašanja iz vsakdanjika.

  • Ema Kurent je opravila specializacijo s tega področja že leta 1995 (QHP – Qualified Horary Practitioner). Njena knjiga je plod temeljitega znanja in dolgoletne prakse.

Sestavljena je iz treh delov:
     1. Teoretični del s splošnimi osnovami astrologije, ki so poučne tudi za študente natalne astrologije. V tem delu so obenem predstavljena vsa pravila za razlago horarnih kart, oplemenitena s pojasnili in nasveti izkušene praktikantke in učiteljice.
     2. Obsežen praktični del s kar 124 primeri horarnih kart, ki so zbrane v vsebinske sklope (na primer Ljubezen, Kariera, Bolezni, Potovanja, Pogrešane stvari, itd.). Vsi primeri so predstavljeni s karto, tabelami in temeljito razlago.
     3. Dodatek 1 (vsebine za začetnike – izdelava nebesne karte in razumevanje osnovnih elementov) in Dodatek 2 (Priročne tabele)

Če želite knjigo prejeti po pošti, lahko plačate znesek 39,9 eur:

a) s kreditno kartico (prek Paypal) – spodaj izberite Knjiga Horarna astrologija.

b) na račun STELLA, Ema Kurent s.p., Cesta Ceneta Štuparja 120, 1231 Črnuče pri Ljubljani, IBAN: SI56 0310 7100 0013 497, BIC: SKBASI2X, sklic: SI00 200

O vplačilu me obvestite na info@astroakademija.si (napišite točen naslov, kamor želite prejeti knjigo, ter podatke za račun – če so drugačni od naslova dostave).

 


NAKUP:

PayPal payment
: