OSEBNI POSVET


KAKO POTEKA POSVET?

Lahko se oglasite osebno ali online (prek Skype ali Zoom). Priporoča se posvet enkrat letno. Preden se prvič naročite, prosim preberite opis dela (Kaj je osebni astrološki posvet ter Variante storitve, glejte spodaj).

KAKO SE NAROČITE?

Naročam po telefonu 041 718260 med ponedeljkom in petkom. Prosim ne pišite mi sporočil na email ali telefon, za termin se dogovarjam izključno po telefonu. Če se ne oglasim, ko pokličete, vas pokličem nazaj. Termini konzultacij so od ponedeljka do petka med 9:00 in 13:00 ter med 15:00 do 18:00 oziroma po dogovoru.

Ob naročilu imejte pripravljene svoje rojstne podatke: datum, točen čas (ura in minuta) ter kraj rojstva. Če točnega časa rojstva ne poznate, ga preverite v rojstnem listu. Če ste bili rojeni v Sloveniji in rojstnega lista nimate v fizični obliki, lahko dostopite do njega z osebnim digitalnim potrdilom ali zaprosite za kopijo na kateremkoli matičnem uradu v Sloveniji. Poudarjam, da je točen čas rojstva neobhodno potreben za moje delo, zato je pomembno, da ga preverite v rojstnem listu. Če časa rojstva ne poznate, za vas ne morem delati – razen z odgovori na konkretna vprašanja prek komercialne linije 090 6333, navodila so tukaj.

Ker je možno, da vas bom zaradi boljšega razumevanja vaše situacije in s tem lažjega prognoziranja med konzultacijo sama povprašala za rojstne podatke oseb, s katerimi ste povezani (partnerja, prijatelja, otroka ipd.), imejte pripravljene tudi njihove podatke. Ne bom jih potrebovala vnaprej, ampak med samo konzultacijo. Bolj ko so natančni, bolje je, če pa časa rojstva teh oseb ne poznate, pač delam zgolj s podatki, ki so na voljo.

Za učinkovitejšo prognozo imate lahko pripravljeno tudi kako horarno vprašanje.

VARIANTE STORITVE IN CENIK

V ceno za vse variante (razen za posvet prek komercialne linije) je vključena priprava (natalne in prognostičnih kart).

LETNA PROGNOZA, 45 minut

Primerno za redne stranke, ki rabijo letni posvet oziroma uvid v dogajanje za prihodnje leto dni. Za to varianto se lahko odločite tudi, če se srečava prvič in ne rabite dodatkov (glejte spodaj).

Cena: 97,6 € (80 € + 22% DDV)

LETNA PROGNOZA Z DODATKOM, 60 minut

‘Dodatek’ je lahko kratko branje rojstne karte (za vas osebno ali za koga drugega, recimo otroka), vpogled v nekaj prihodnjih let, partnerska problematika ali kratka analiza partnerstva, lokacijsko svetovanje, svetovanje glede karierne reorientacije in podobno. Kot dodatek si lahko izberete eno od naštetih možnosti.

Cena: 122 € (100 € + 22% DDV)

SINASTRIJA (RAZUMEVANJE PARTNERSKEGA ODNOSA), 45 minut

Če želite bolje razumeti partnerja/partnerico in vajin odnos, se lahko odločite za to varianto. V poštev pride le če imate njegove/njene TOČNE rojstne podatke (torej ne samo datum, apak tudi uro in minuto ter kraj rojstva.) Če poznate samo datum rojstva, lahko vajin odnos komentiram samo na kratko v obliki dodatka k letni prognozi (glejte zgoraj).

Cena: 97,6 € (80 € + 22% DDV)

SAMOSTOJNA RAZLAGA KARTE OTROKA (ZNAČAJ, POTENCIAL, ZDRAVJE, POKLICNO USMERJANJE), 30 minut

Če rabite samo poklicno usmerjanje in je otrok polnoleten, se mora oglasiti sam in prisotnost starša ni možna. Če je mlajši od 14 let, naj se oglasi samo starš. Če je med 14 in 18 let, je priporočljivo, da se oglasi skupaj s staršem.

Cena: 61 € (50 € + 22% DDV)

POSVET PREK KOMERCIALNE LINIJE 0906333

Med 13:00 in 15:00 (delovniki) sem običajno dosegljiva na komercialni liniji 090 6333  za kratke odgovore. Prosim preberite opis storitve, preden pokličete. Ceno te storitve določa vaš operater. Pozor: Vedno me ob tem času na liniji ne morete dobiti, zato boste morali morda poklicati večkrat. Žal sem samo ‘v enem kosu’ in imam včasih ob tem času neodložljive opravke ali nujen počitek.

PODATKI ZA PLAČILO HONORARJA

Plačate lahko osebno ob srečanju ali predhodno do najkasneje 24 ur pred konzultacijo (obvezno v primeru online srečanja) na poslovni račun, naveden spodaj. Lepo prosim, da ne zaokrožujete zneskov. Če plačuje podjetje, ob naročilu navedite točne podatke podjetja.

Stella, Ema Kurent s.p., Cesta Ceneta Štuparja 120, 1231 Ljubljana – Črnuče
IBAN: SI56 0310 7100 0013 497, BIC: SKBASI2X, Sklic: SI00 100

SE NAROČATE PRVIČ? PROSIM PREBERITE ŠE SPODNJE POJASNILO

Mnogi, ki se naročate prvič, me sprašujete, če delam ‘interpretacijo natalne karte’ oziroma ‘branje rojstne karte’. Seveda, to je uvod v vsako konzultacijo z osebo, ki se pri meni oglasi prvič, ampak samo uvod, kajti najbrž se želite posvetovati z mano v zvezi s sedanjo situacijo in prihodnostjo, to pa zahteva mnoge druge tehnike kot zgolj ‘interpretacijo rojstne karte’. Jaz strankam tudi ne govorim v astrološčini, torej ne omenjam planetov, hiš, aspektov itd., govorim v slovenščini, brez ‘okraskov’, ki jih stranka ne more razumeti. Poudarjam, ker ste morda že bili pri kakem astrologu in vam je našteval, kje imate planete, v katerih hišah, aspektih itd., ali ste brali kaj takega v kakem izpisu, ki ste ga naročili online. To je začetniški način interpretacije, ki ga od mene ne pričakujte. Vse, kar vam o vas povem, je kombinacija več pozicij, ki so ali v vaši rojstni ali v progresiranih kartah, seveda v razumljivi slovenščini. Interpretacija rojstne karte ja skratka nekaj zelo kompleksnega, zato ne poskušajte biti ‘pametni’ in spraševati o posameznih planetih v svoji karti ipd. Prepustite to meni in najin čas bo bolje izkoriščen 🙂 Če pa vas zanima, na kakšni osnovi je zgrajena moja interpretacija, in bi se želeli tega sami naučiti, pa ste seveda vabljeni v mojo šolo astrologije.

Interpretacijo rojstne karte opravim v približno prvih desetih minutah srečanja s strankami, ki pridejo prvič in si izberejo 60-minutno konzultacijo. Interpretacija rojstne karte ni nič drugega kot oris energij, s katerimi živite vse življenje, ki opredeljujejo vaš značaj in temperament in vas vodijo k taki ali drugačni ‘usodi’. Začnem z oceno temeljne vitalnosti z občutljivimi deli telesa in telesnimi funkcijami ter nadaljujem z močnimi in šibkami točkami energije, s kakršno živite in vas vodi k splošnemu uspehu ali neuspehu na različnih področjih (kariera, partnerstvo, dom in družina, ljubezen, odnosi, finance ipd.). Toda to se tekom življenja tudi spreminja, zato ‘rojstna’ ali ‘natalna’ karta ni nekaj, kar resnično rabite, ko pridete k meni na posvet. Je le uvod za prognostično delo. Kot skoraj izključno tehniko jo uporabljam le pri poklicnem usmerjanju za otroke.

MNENJA STRANK

Spodaj je nekaj povratnih informacij mojih strank, ki sem jih prejela v pisni obliki. Zaradi spoštovanja zasebnosti imen teh strank ne objavljam.

Pozdravljeni, prav moram vam napisati…ker ne morem verjet, kako se je nekaj vaših napovedi neverjetno uresničilo! Res sem fascinirana. Se slišiva po novem letu za ponovni osebni posvet. Lepo vas pozdravljam, N.

Spoštovana Ema, enostavno osupla sem! Vaše besede, s katerimi ste opisali mojo preteklost, ne bi mogle biti bolj natančne. Do potankosti ste me pravilno opisali kot osebo, moj opis preteklosti se sklada in upam seveda da se bo tudi moja prihodnost. Hvaležna sem za pogovor z vami! Pa sigurno še kdaj! LP.

Ema, ti si na tvojem podrocju RES carica. 
Priporočam obisk.

Ema pozdravljeni, rada bi se vam zahvalila za vaso napoved in konzultacije. Moram vam povedat, da vse kar ste povedali je bilo točno tako.

V januarju sem bila pri vas na konzultaciji. Napovedali ste spremembo v službi, ki se mi je zdela nemogoča. Ja in res se bo zgodila. Umestili ste jo v pravi mesec, junij. Hvala vam. Lep dan. 

Pozdravljena,
Letos januarja sem imela 1:1 konzultacije z vami (Varianta 2) in ko sem pred kratkim poslušala posnetek in primerjala vaše napovedi z dejansko situacijo, sem bila šokirana.Želela bi se ponovno dogovoriti za isto uslugo, tako, da bi vas prosila za termin. 
Hvala.

Takrat ste mi na vprašanje glede možnosti zanositve povedali, da je možnost novembra 2022 in kasneje tudi po maju 2023. In tako se je zgodilo, da sem v začetku novembra tudi zanosila. Zdelo se mi je kot nemogoč čudež, kot neverjetna sreča pri mojih 44-ih letih. …

Ema, leto se bliza koncu in WAW ne morem verjet, vase besede od lanskega decembra, ko sem bila pri vas so drzale vse!!! Celoletna napoved, ki ste mi jo takrat po mesecih povedala se je uresnicila!!! Tako, da v kratkem pridem do vas, da naredima pregled za drugo leto ❤

Pozdravljena ga. Ema! Lani spomladi sem bila pri vas (prvič) in ste me takrat “seznanili” z  napovedmi, ki so se na moje velikooo presenečenje RES uresničile (!!! 🙂 )

Jaz sem bila enkrat pred leti pri gospe Emi Kurent, naj povem, da mi je resnično napovedala kje in kako bom živela.Takrat seveda nisem verjela a se je uresničilo. Dobila sem tudi cd.

… Hkrati pa še update letne napovedi, ko sem bila maja pri vas. Res fascinantno kako se do dneva natančno vse uresniči.
Za 14.11. ste mi takrat napovedali slabši dan. Neke izgube, povezano s financami, čenče itd. In kaj se zgodi danes. … (Sledi opis dogodka, zaradi varstva zasebnosti izpuščam.) … Me je spravilo v slabo voljo, ampak nimaš kaj. Astrologija je res čudo :).

Pozdravljeni ga. Ema. Dve leti nazaj sem bila pri vas na osebnem astro posvetu. Takrat sem malo jemala z rezervo, vse kar ste mi napovedali, kasneje pa po preletu zapisanega bila res presenečena, ker se je vse zapisano tudi dejansko uresničilo. Globoko spoštovanje z moje strani. Res rada prebiram vse vaše objave na fb.

Mislim, da sem bila nekje leta 1997 ali 1998 prvič. Bilo je darilo za rojstni dan od zdaj že pokojnega prijatelja. Ema mi je takrat napovedala energije za 3 leta vnaprej. Na sodišče sem se pripravila in pregurala. Pomagala mi je, da sem dobila vero v pozitiven zaključek in s tem nevede podarila moč, da sem zmogla. 

Lanska napoved (kljub temu, da me po povedanem ni prepričala-ker sem verjel, da se bodo stvari drugače obrnile) je bila čisto pravilna =) LP, M

Spoštovana Ema. Zahvaljujem se za odlično in popolnoma pravilno prognozo do poletja. Čestitam in poklon.

vse pohvale res, vse datume in obdobja sem si izpisala ob ponovnem poslušanju posnetka in kaj lahko rečem delam samo kljukice!!! Yess neverjetna ste!pa lep dan naprej

Ema pozdravljeni…..ponovno vam potrjujem dogodke ki so se v tem casu dogajali….dobila sluzbo (tu je navedeno področje dela in datum, kar zaradi varovanja zasebnosti izpuščam) kot ste napovedali…sin je koncno spoznal da ga bivsa vlece za nos in prekinil stike…in seveda naredil današnji popravni izpit..tako ste tudi rekli…..jutri ima se enega in sploh ne dvomim da ga bo naredil….fascinirana sem nad tem kako zelo natancni ste tudi z datumi…resnicno se mi vse zgodi na datum ali en dan prej….hvala vam

Pozdravljena … Zadnjic sva meli seanso…preko skaypa…pa sej sploh nisem dvomla…ampak sem navdusena kako resnicno drzi …ko sem si snemala…zdaj pa kar na zacetku meseca poslusam in upostevam…kdaj kaj ja in kaj ne.se enkrat hvala..in vsekakor prej kot v letu ponoviva. Lepo poletje…

Želim Vam še povedati, da vse, kar ste mi povedali, ko sem bila na obisku pri Vas, drži, in mi je v zelo veliko pomoč.

Moji prijateljici ste povedali vse, do dneva natančno, tudi datum in potek rojstva vnučka,in kako srčkan bo. Pa glede zdravja- velike težave so prenehale na napovedan mesec…neverjetno, vendar resnično.

Ze vec kot 10 let koristim Emine astroloske znanosti. Njeni datumi opozorila namigi so vedno pravilni. Zato spostovana gospa Ema HVALA za vse. Še pridem.

Spoštovana ga.Kurent,
Že dvakrat sem bila pri vas na 1-urni prognozi in sem zadovoljna, ker dejansko zadanete 90% tega, kar rečete. Razmišljam, da bi ponovno prišla. Zanima me, koliko stane posvet danes in koliko je dolga čakalna vrsta?

Hey Ema, was just thinking about you and rewatching our session. Hope you are good! So far the predictions are again on fire hahahaah! Thank you once more!

KAJ JE OSEBNI ASTROLOŠKI POSVET?

Je srečanje astrologa in stranke, ki ima za cilj prognozo vaše prihodnosti in svetovanje, ki temelji na poznavanju energijskih danosti v prihodnosti. Temelji na dejstvu, da naše življenje uravnava kozmična ura. Vsak trenutek kjerkoli na Zemlji ima svojo kakovost. Vse, kar se v določenem trenutku kjerkoli na Zemlji zgodi, odraža to kakovost. Astrologi jo pri delu z ljudmi (in za ljudi) razbiramo iz tako imenovane rojstne karte, ki prikazuje položaje Zemlje, Sonca, Lune in planetov ob času rojstva ter razkriva naš značaj, temperament, darove, močne in šibke točke. Naravna zakonitost je, da se vse, kar se v določenem trenutku začne, nadaljuje skladno s kakovostjo tega trenutka, zato je rojstna karta podlaga za napoved usode, ki jo astrolog razbira iz prognostičnih kart. Usoda pomeni, da so energetski premiki na vseh ravneh (vitalni, čustveni, razumski, hormonski ipd.) v življenju vsakega človeka vnaprej določeni.

Ali napovedujem konkretne dogodke? NE. Napovedati je možno zgolj naravo sprememb (harmonično, srečno, uspešno ipd. oziroma neugodno, težavno, zaviralno) na določenem področju življenja (vitalnost in zdravje, počutje, odnosi, kariera, zaposlitev, dom, nepremičnine, študij, prijateljstva, denar, imetje ipd.) v določenem obdobju (del leta, mesec, teden ali obdobje nekaj dni), ne da pa se vedeti in napovedati, kaj točno se bo kdaj zgodilo. O naravi dogajanj je možno zgolj sklepati (predvidevati), tudi s pomočjo poznavanja trenutnih razmer v življenju posameznika, zato je vedno potreben predhodni (kratek) razgovor s stranko.

Klasičen osebni posvet je kombinacija prognostike in svetovanja.  Sestavljen je iz naslednjih sklopov:

Pri delu s strankami uporabljam natalno karto in predvsem prognostične karte. Kakovostno prognoziranje zahteva pripravo.
  • Kratka analiza rojstne karte (v primeru prvega obiska) in razgovor o vaši sedanji situaciji
  • Kratek pregled preteklosti (običajno za leto dni, včasih se obravnavajo pomembnejši premiki tekom življenja)
  • Prognoza prihodnosti ter s tem povezano svetovanje (večinski del ure)

Medtem ko je klasičen posvet namenjen vpogledu v vsa področja življenja, je lahko osredotočen tudi na specifična področja, kot so:

  • Poklicno usmerjanje (zlasti za mlade, ter pri načrtovanju prekvalifikacije)
  • Razumevanje odnosov, iskanje poti iz partnerske problematike, prognoza razvoja določene zveze
  • Razumevanje otrok in njihovih darov ter razvojnih / psiholoških težav
  • Poslovno svetovanje (pomoč pri izbiri kadrov, vsebinsko in časovno načrtovanje projektov ipd.)
  • Analiza in prognoza vitalnosti in zdravstvenega stanja
  • Ugotavljanje primernih obdobij za pomembne dogodke in dejavnosti
  • Svetovanje glede najprimernejšega kraja za selitev ali potovanje
Razumite svojega partnerja in vajin odnos – včeraj, danes, jutri.
Z lokacijsko astrologijo vam pomagam izbrati najprimernejše lokacije za potovanje ali selitev.
Rojstna karta kaže, v katerem poklicu lahko najdemo največ osebne izpolnjenosti in uspeha.

KATERE PODATKE RABIM OD VAS?

Ob naročilu morate navesti vaše rojstne podatke: datum, točen čas in kraj rojstva. Ker je točen čas rojstva bisveno pomemben podatek, je zelo priporočljivo, da ga zares preverite oziroma da se ne zanašate na to, kar je “rekla mama”.

Če prihajate na posvet predvsem zaradi problematike partnerskega ali kakega drugega odnosa, ob srečanju navedite tudi točne rojstne podatke partnerja (otroka, prijatelja ipd.). Če jih ne poznate, si lahko delno pomagam z datumom rojstva, je pa zelo priporočljivo, da preverite točen čas rojstva v njihovih rojstnih listih.

Sta pomembna vaše ime in priimek? NE. V nasprotju s splošnim prepričanjem astrologija nima nikakršne zveze s poljudno numerologijo. Prav tako vaš datum in čas rojstva nas astrologov ne zanimata zaradi številk, ki jih vsebujeta, ampak zato, da lahko izračunamo natančen položaj Zemlje in nebesnih teles ob času vašega rojstva.

SNEMANJE

Zaradi velikega števila informacij, ki jih dobite na posvetu (zlasti časovnih), je zelo priporočljivo, da si posvet posnamete, ali s telefonom ali s kako drugo snemalno napravo. Vsak sodobni telefon ima aplikacijo snemalnik (voice recorder, voice memos…), skype in zoom pa imata prav tako opcijo snemanja. Prosim zanesljivo preverite svojo snemalno napravo, preden pridete, jaz se z vašimi telefoni ne ukvarjam.

KDO SMO ASTROLOGI?

Astrologi nismo jasnovidci in nismo posebni ljudje. Nimamo nobenih nadnaravnih darov, imeti pa moramo znanje, pridobljeno z večletnim šolanjem, ki je nadgrajeno s prakso. Naše delo ni odvisno od tega, kako se določenega dne počutimo, nič bolj kot delo katerega koli drugega strokovnjaka. Astrologi NE ugibamo, kaj se bo astrološko gledano zgodilo z našimi strankami v prihodnosti. Planetne pozicije, ki so podlaga za naše prognoziranje, so namreč dane, znane vnaprej. Veščina astrologa se pokaže v tem, kako spretno zna te pozicije razbrati (s pomočjo različnih tehnik) in jih povezati v smiselno celoto. Pri tem potrebuje sodelovanje stranke, zato je uvodni razgovor astrologa s stranko neobhodno potreben.

KAKO ZANESLJIVE SO MOJE NAPOVEDI?

Življenje vsakega človeka, podobno kot življenje narave, poteka v predvidljivem ritmu. Ta ritem je za vsakega človeka drugačen, in ker gre za sprotno delovanje mnogih ciklusov, je astrološka prognostika težavno in zahtevno delo. Zame govori skoraj 30 let prakse ter veliko število rednih strank.

Z veliko mero zanesljivosti razberem kakovost časa, ki je za vsakega posameznika drugačna, in s tem povezano naravo in čas dogajanj. Lahko odgovarjam tudi na vprašanja, ki zahtevajo konkretne odgovore z vidika da/ne, kdaj, kje itd., toda tu je včasih potrebno večje sodelovanje stranke (glej 090 6333)

Končno se o zanesljivosti mojih prognoz lahko prepričate že v uvodnem razgovoru, ko iz vaše rojstne karte razbiram vaš značaj, potencial, kakovost življenja, uspehe ali neuspehe na različnih področjih, ko ugotavljam vaše zdravstevne karakteristike (takšna ali drugačna telesna občutljivost ter nagnjenost k določenim vrstam zdravstvenih tegob je iz rojstne karte recimo jasno razvidna), ter ko vam razlagam vašo preteklost. Razbiranje preteklosti poteka na isti način kot prognoziranje prihodnosti. Če vam povem, kaj se vam je dogajalo v posameznih obdobjih lanskega leta, mi boste najbrž zaupali, da vam bom z isto mero zanesljivosti povedala tudi, kaj se vam bo dogajalo prihodnje leto. Mnenja strank so sicer zgoraj 🙂

ZAKA JE POTREBEN PREDHODNI RAZGOVOR?

Preprosto zato, ker astrološki uvid v prihodnost ni nekaj, kar bi bilo ločeno od realnosti. Zame kot astrologinjo je pomembno vedeti, kdo ste, kaj počnete in kaj vas je privedlo k meni. Več ko vem o vas in vašem trenutnem stanju, večja je verjetnost, da bom indikacije v vaših prognostičnih kartah lahko uskladila z vašim konkretnim življenjem ter vam z uvidom v prihodnost in z nasveti tudi zares pomagala.

REKLAMACIJA

Če niste zadovoljni s potekom konzultacije, lahko v prvih 10 minutah (predhodni razgovor) to poveste, razgovor prekinemo in denar vam v celoti vrnem. Kasnejša reklamacija ni možna.